simpel leven

Over Simpeleven

Even voorstellen, mijn naam is Ilana. En dit blog Simpeleven is mijn reactie op het toenemende tempo, materialisme en onthechting van de samenleving van vandaag. Ik wens dat mensen weer de tijd nemen, zich concentreren op het essentiële en contact maken met wat echt belangrijk is. Ook zou ik het waanzinnig vinden als mensen geïnspireerd raken om opzettelijk met minder te leven (consuminderen), om simpel en bewust te leven.

Ik heb zelf dit levensstijl geadopteerd en ik heb hierdoor geluk en vrijheid gevonden. Geluk gebracht door de kleine dingen, door mensen om mij heen, door gebeurtenissen. En dit wil ik graag met jullie delen!

Mijn doel is iedereen te laten zien hoe het anders kan, niet moet maar kan. Hoe simpel doch vervuld een leven kan zijn. En hoe goed het voelt om na te denken en mee te doen aan het behouden van ons waardevolle eco-systeem.

Niet alle, maar sommige links op mijn blog zijn affiliatie links. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang over wat jij koopt als je op die link klikt. Er zijn uiteraard geen extra kosten voor jou. En ik zal alleen producten delen waar ik echt achtersta en waarvan ik persoonlijk ervaren heb dat ze de reis naar een eenvoudig leven verbeteren. Hierbij ook dank aan de ondernemingen die mee doen, deze blog zou niet zonder jullie kunnen bestaan!

Ik hoop dat je ideeën krijgt van wat je leest, of dat ik je aan het denken zet.

Veel leesplezier!