charity water

Mijn doel dit jaar, $3000 voor Charity Water

Lieve mensen, vrienden, familie en volgers,

Zondag 1 september word ik weer een jaartje ouder en ik wil jullie vragen om wat je kan missen aan anderen te geven.

Mijn doel is om $3000 in te zamelen. Voor dit bedrag kan Charity Water 100 mensen toegang geven tot schoon water. 100 mensen is nog lang niet iedereen, maar als iedereen zijn steentje bijdraagt kunnen we de wereld een beetje mooier maken, stap voor stap.

Zoals je weet ben ik een minimalist. Ik heb alles wat mijn hartje begeert. Van materialistisch cadeau’s maak je mij zelfs ongelukkig. Ik vraag je liever om mij te helpen anderen te helpen! Dat zou mijn verjaardag memorabel maken.

Waarom Charity Water?

Ik geloof dat bij Charity Water geld ook daadwerkelijk goed terecht komt. 100% van jullie bijdrage wordt gebruikt voor projecten die echt een verschil maken. Bekijk deze video op YouTube van de oprichter en oordeel zelf.

Let’s do this! Sharing is caring 🙂

Voel geen druk om grote bijdrage te maken. $30×100 maakt ook $3000. Kan je echter meer missen, is dat natuurlijk super. Maar voor elk cent ben ik je eeuwig dankbaar. Wanneer je op de onderstaande knop klik word je direct geleid naar mijn campagne op de website van Charity Water.

Je kan doneren via PayPal of CreditCard. Ben je niet in het bezit van deze twee opties, stuur mij dan een berichtje. Via Tikkie of bankoverschrijving kan jij mij het geld toesturen en stuur ik het weer door aan Charity Water. Je kan dan jouw bijdrage controleren en terug zien op de campagne pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *