Affiliate Disclaimer

Ik geloof in transparantie op het internet en daarom vertel ik hierbij open en eerlijk dat ik bepaalde producten en links naar die producten op deze site heb opgenomen, zodat ik een partnercommissie kan verdienen voor alle aankopen die je doet. Mijn doel met mijn blog is om je te helpen meer te weten te komen over de mogelijkheden van een simpel en eenvoudig leven. Begrijp dat ik dit doe als een bedrijf met winstoogmerk en, eerlijk gezegd zou jij dat ook moeten doen met jouw website of je moet een non-profit organisatie zijn die subsidie kan ontvangen.

De site is op dit moment uitgebreid dat het bijna onmogelijk is om  elk programma te vermelden waarvoor ik een partnerovereenkomst heb. Daarom moet je maar ervan uitgaan dat koppelingen naar producten of diensten gelieerde links zijn waarvoor ik een vergoeding zal ontvangen om veilig te zijn. Dat gezegd hebbende, er zijn miljoenen producten en diensten op het web die betrekking hebben op eenvoudig leven. Ik promoot alleen die producten of diensten die ik heb onderzocht en waar ik echte toegevoegde waarde voor voel. Voorbeelden hiervan zijn de banners voor Ecovegan, Apple Store, Bol.com.

Houd er rekening mee dat ik geen gratis producten, diensten of iets anders van deze bedrijven heb gekregen in ruil voor vermelding op de site. De enige vergoeding is in de vorm van affiliate commissies.

Als u vragen heeft over het bovenstaande, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via de contactpagina. Het is toegankelijk via de footer.

Veel geluk!

Ilana